Blackwood Imaging | Welkommen

Ceiba træet på Blackwood Imagings logo er symbolet på forbindelsen til ånden der løber gennem alt i Taino kulturen på jomfru øerne.

Blackwood Imagings kollektion er ligesom grenene på træet der udtrykker forskellige perspektiver på livets rejse. Velkommen til Blackwood Imagings online galleri. Her er en introduktion til Bergs fine art kellektion.

 

BLÅ PLANET KOLLEKTION

Denne kollektion er om den oplevelse af livet hvor ens bevidsthed udvides ud over verdenen lige foran os.

 

LAND AF AY AY KOLLEKTION

Denne kollektion er om menneskets forbindelse til vores hjem, planeten jorden, specifikt St. Croix kendt af Tainos og Kalinagoerne som ”Ay Ay landet af vand” som værger, nærer, pedeller og landmænd af land og hav, er denne kollektion om at fange øens natur og dyreliv.

 

HISTORIE OM OPSTANDELSEN KOLLEKTION

Denne kollektion er den gren der udtrykker livet i form af menneske kulturer. Kunstneren voksede op som moko jumbie optræder. Denne kollektion er en hyldest til den ære og mysteriet om denne afrikanske tradition, der overlevede den atlantiske slave handel, religiøse forfølgelse og økonomiske op og nedture. Kunstnerens moko jumbie historie begynder i de tidelige barndomsminder, hvor han sad på skuldrene af sin far ved paraden i Frederiksted og kiggede direkte ind i øjnene på en moko jumbie danser.

 

MINDER OM ST. CROIX KOLLEKTION

Denne solnedgangs kollektion fokusere på begyndelse og enden af solens cyklus og den respekt det kræver fra mennesket når den trækker opmærksomhed og respekt ved at tvinge menneskets ånd, i alle aldre til at lægge mærke til den og holde en pause. Hvad betyder den pause, når vi ser en solnedgang.

 

NOIR ET BLANC KOLLEKTION

Denne sort og hvis kollektion handler om at anvende fraværet af farver til at udtrykke vibrationen af farver.

 

Vi håber du har nydt hans arbejde. Berg er tilgængelig til foto turer, foto værksteder, kommerciel arbejde, brugerdefinerede kunst provisioner og kunstudstillinger.

 

For at holde dig ajour med Bergs kollektion opdateringer, tilføjelser, nye udgivelser, workshops og meget mere, tilmeld dig Blackwood Imagings email liste, ved at sende en mail til Blackwoodimaging@gmail.com hvor du skriver ”Join email list” husk at alle offentliggørelser vil blive lavet på engelsk.

 

Tak fordi du besøgte denne side.